Avatar

Saumy

• Totale activiteit 3
  • Laatste activiteit
  • Lid sinds
  • Volgend 0 gebruikers
  • Gevolgd door 0 gebruikers
  • Stemmen 0
  • Abonnementen 1

Activiteitenoverzicht

Nieuwste activiteit door Saumy
  • Avatar

Saumy heeft een artikel gemaakt,

Documentbeheer of een ander product op het FLOW-Portaal beschikbaar maken

U kunt het product Documentbeheer of een ander aangekocht product* voor uzelf een collega beschikbaar maken als u beheerdersrechten op het FLOW-Portaal heeft. Heeft u die niet, vraag dan een colleg...

• Avatar

Saumy heeft een artikel gemaakt,

FLOW - Bijlage controle in factuur

Hoe kan je controleren of er een bepaald bestand meegestuurd is in FLOW. Stap 1) Ga naar de factuur. Druk op de 3 puntjes en selecteer bekijk de factuur. Zie: Stap 2) Selecteer dan na validatie en...